STOCLET DUFFEL

In de groepswoningbouw van 16 appartementen krijgt elke woning een eigen voordeur, die rechtstreeks vanaf de straat of gemeenschappelijk looppad bereikt wordt. Alle woningen op het gelijkvloers hebben een eigen tuin met berging en toegangspoort vanaf de parking. Een centrale inkom met lift en hoofdtrap maakt de verbinding met looppaden naar de woningen op niveau 1 en 2. De woningen van de verdieping hebben een eigen buitenterras.

Technische installaties worden met hedendaagse middelen en gecentraliseerd in het gebouw verwerkt. Warmtebehoefte wordt voor bijna 90% opgevangen met warmtepompen en zonnepanelen. Sanitaire uitrusting en ventilatie worden per woning individueel gehouden.

De omgeving wordt een gemeenschappelijke campus, waarbij de tuinzone, fietsenberging, huisvuil, opstelplaats!en en open parking in het groen worden ingewerkt.